Puhdas toimisto lisää työntekijöiden ja asiakkaiden mukavuutta
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Toimistosiivous Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Laadukas ja luotettava toimistosiivous yrityksille Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudun alueella Sprenger Service Oy:ltä. Toimistosiivous kannattaa antaa kokeneen ammattilaisen hoidettavaksi. Tarjoamme toimistosiivouspalvelun, joka on räätälöitävissä jokaisen kohteen mukaan. Toimimme joustavasti ja pystymme reagoimaan työtilauksiin nopeallakin aikataululla.

Toimistosiivous räätälöidysti tarpeen mukaan

Siisti ja puhdas toimisto on kaikkien etu, niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin. Lisäksi puhdas työympäristö on suoraan yhteydessä työntekijöiden hyvinvointiin ja jaksamiseen. Samalla se antaa positiivisen mielikuvan yrityksesi brändistä omille asiakkaillesi.

Räätälöimme kunkin toimistosiivouskohteen aina asiakkaan toimiston ja siivoustarpeiden mukaan. Siivous voi tapahtua päivittäin, viikoittain tai vaikka kuukausittain. Teemme siivouksia joko sopimussiivouksina tai kertasiivouksina.

Voimme tehdä siivouksen joustavasti, siten miten se asiakkaalle parhaiten sopii. Tällä tavoin voimme välttää tarpeettoman häiriön toimiston ja työntekijöidenne normaaliin päivärytmiin.

Siivouspalveluun voi kuulua muun muassa roskisten tyhjennykset, pölyn poistot eri tasoilta, imurointi ja lattianpesu.

Teemme myös ikkunoiden pesut sopimuksen mukaan, yleensä tämä tehdään kerran vuodessa. Myös astioiden kerääminen ja tiskikoneeseen täyttäminen sekä tyhjennys on erikseen sovittavissa oleva palvelu.

Toimiston suursiivoukset kuuluvat myös palveluvalikoimaamme. Suursiivouksiin kuuluu myös ylätasojen pölyjen poistot, korkeiden kaappien tms.  päältä. Suursiivous voidaan ajoittaa ajankohtaan kun työntekijät ovat esimerkiksi lomilla.

Miksi toimistosiivous juuri Sprenger Servicestä?

 • Meillä on pitkä kokemus toimistosiivouksista.
 • Yrityksemme ammattitaito näkyy kaikessa toiminnassamme. Panostamme niin hyvään työn jälkeen, sovittuihin aikatauluihin ja asioihin, kuin asiakaskeskeiseen toimintamalliin.
 • Kaikki siivouspalvelut räätälöidään aina asiakkaan omien tarpeiden mukaan.
 • Nopeat vasteajat siivouksissa tarvittaessa.
 • Kilpailukykyiset hinnat siivouspalveluissa. Voidaan tehdä joko tuntityönä tai kohdehinnalla.

Toimistosiivoukseen voi kuulua

 • Pölyjen poistot pinnoilta, imurointi
 • Pintojen puhdistukset
 • Lattioidenpesut
 • Ikkunoiden pesut
 • Tiskit
 • Roskien kerääminen ja tyhjennys

Miten homma etenee?

Ota yhteyttä meihin joko soittamalla tai sivustolla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Yhteydenoton jälkeen sovitaan katselmus siivouskohteessa. Koska jokainen toimisto ja siivoustarpeet ovat erilaisia, teemme käynnin perusteella tarjouksen palvelusta. Siivoustyöt voidaan käynnistää uudessa kohteessa muutaman päivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tilaa toimistosiivous jo tänään

Tarjoamme toimistosiivousta pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla koko pääkaupunkiseudun alueella. Kun tarvitset luotettavaa puhtaanapitoa joko jatkuvana sopimussiivouksena tai kertaluontoisena suoritteena, ota yhteyttä ja kysy tarjousta.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, ota yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä lomakkeella

AAA logoBisnode logo

Sprenger Service Oy © 2022