Voimme ryhtyä toimeen lyhyelläkin varoitusajalla, joskus jopa tilausta seuraavana päivänä.
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Rakennussiivous – pölyttömän työmaan puolesta

Rakennussiivous ammattitaoitoisin ottein Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Puhdistamme rakennustyömaat tehokkaasti ja tarkasti, jotta työskentely on kaikille osapuolille terveellistä. Tämä onnistuu huolellisen sekä laadukkaan rakennussiivouksen avulla.

Rakennussiivous pääkaupunkiseudulla

Toimialueeseemme kuuluvat muun muassa Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava ja Lohja eli koko pääkaupunkiseutu. Tilauksen ja työtilanteen mukaan voimme hoitaa suurempia rakennussiivouksia myös hieman kauempana kuten Hämeenlinnassa. Asiakkaitamme ovat pääasiallisesti yritykset, mutta kysy ihmeessä meitä siivoamaan myös muihin kohteisiin.

Puhtaus on puoli projektia

Rakennustyömaa on hyvä pitää siistinä koko rakennushankkeen ajan, sillä puhtaus vaikuttaa monin tavoin rakennustyön onnistumiseen. Huolellisesti tehty rakennussiivous tuo monia etuja:

Työturvallisuus

Rakennussiivouksen tärkeimpiä tehtäviä on lisätä työturvallisuutta rakennushankkeen aikana vähentämällä merkittävästi rakentamisesta syntyvää pölyä. Oikein tehty rakennussiivous varmistaa tavoitellun hyvän sisäilman laadun, jotta työntekijöille ei synny terveysongelmia rakennuspölystä. Kun työmaa pidetään siistinä ja pölyttömänä, on työskentely turvallisempaa.

Työympäristön viihtyvyys

Pölyttömässä ympäristössä työskenteleminen on helpompaa ja miellyttävämpää rakennussiivouksen ansiosta. Näin myös rakennushanke etenee sujuvammin.

Taloudellisuus

Rakennussiivous on myös kustannustehokas, sillä hyvin toteutettuna se vähentää pintojen uusimisen tarvetta ja siten myös rakennuskustannuksia.

Toimiva lopputulos

Onnistunut pölynhallinta rakentamisen aikana ennaltaehkäisee sisäilmaongelmia valmiissa rakennuksessa. Tästä syystä rakennussiivous on suositeltavaa tilata alan ammattilaiselta.

Rakennussiivouksen oleellinen osa eli pölyn imurointi rakennustyömaalla

Rakennussiivouksen tavoitteena siisti työmaa

Rakennussiivouksen ja muide siivoustöiden järjestyksellä on hyvin suuri merkitys onnistunutta lopputulosta ajatellen. Kun eri työvaiheet on organisoitu huolellisesti, vältytään turhalta työltä. Mikäli siivous tehdään väärässä järjestyksessä, jää rakenteisiin ja pinnoille helposti pölyä, joka vain levittyy siivousvälineiden mukana. Ammattimaisesti toteutettuna rakennussiivous tehdään suunnitellusti, tehokkaasti ja huolellisesti, laadusta tai lopputuloksesta tinkimättä.

Rakennussiivous on pääasiassa huolellista ja toistuvaa imurointia, jolla pyritään kontrolloimaan pölyn määrää rakennustyömaalla.

Pölyn leviäminen tilasta toiseen pyritään mahdollisuuksien mukaan estämään osastoimalla. Jos työmaa tai remontti on vasta alussa ja esimerkiksi väliseiniä joudutaan purkamaan, rakennussiivouksen yhteydessä voidaan tarpeen mukaan myös tehdä raivausta.

Loppusiivous viimeistelee työn

Rakennustyön valmistuttua suoritetaan loppusiivous, jonka tarkoituksena on saada uusi tai remontoitu rakennus käyttökuntoon. Valmiit tilat, ikkunat ja lattiapinnat puhdistetaan pölystä ja irtoliasta, jotta ne voidaan ottaa puhtaina käyttöön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Siivouspalveluillamme on nopeat toimitusajat: yleensä rakennussiivous voidaan aloittaa noin 2-3 päivässä tilauksen vastaanottamisesta. Voimme ryhtyä toimeen lyhyelläkin varoitusajalla, joskus jopa tilausta seuraavana päivänä. Teemme hyvää jälkeä viipymättä ja osaavasti.

Pyydä tarjous rakennussiivouksesta! Rakennussiivouksen lisäksi meiltä hoituvat myös erikoissiivous ja homepölysiivous. Toimialuettamme on Uusimaa eli Helsinki, Vantaa ja koko pääkaupunkiseutu. Ota siis yhteyttä meihin, kun tarvitset rakennussiivousta Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla.

Nopein tapa saada meihin yhteys on soittaa numeroon +358 40 553 5337. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen elika.sprenger@gmail.com

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, ota yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä lomakkeella

AAA logoBisnode logo

Sprenger Service Oy © 2024