"Saamme nopeasti siivousapua, jos tapahtuu jotain yllättävää."
Kysy lisää siivouspalveluista

Nopea reagointi ja joustavuus valtteina

Talotekniikka- ja rakennusliike Rakennus-Neloset Oy on ollut Sprenger Service Oy:n asiakkaana sen perustamisesta lähtien. Työpäällikkö Joel Hälvä Nelosilta on tyytyväinen jo pidempään jatkuneeseen rakennussiivouspalveluun ja sanoo yhteistyön sujuvan, sillä Sprenger Service pystyy mukautumaan myös nopeasti eteen tuleviin siivoustehtäviin.

Luotettava siivous haussa

Joel Hälvä kertoo Rakennus-Nelosilla olleen aiemmin yhteistyötä toisen siivousfirman kanssa. Yrityksen johtohenkilön kanssa asiat eivät aina sujuneet niin kuin olisi toivonut ja odottanut. 

”Vaikka silloisen siivousfirman kanssa hommat eivät sujuneetkaan, Elikan kanssa kaikki asiat toimivat. Sitten kun Elika päätti perustaa oman yrityksen, oli luontevaa, helppoa ja luottoa jatkaa hänen kanssaan yhteistyötä”, muistelee Hälvä yhteistyön aloittamista Sprenger Servicen kanssa.

Hommat hoituvat kun asioista otetaan oikeasti koppia

Pääasiassa Rakennus-Nelosten rakennussiivoukset tehdään ennakkoilmoitusten perusteella.

”Me tehdään ennakkoon ilmoitus heille, että esimerkiksi viikoilla 49-50 on tulossa kohde, joka on 1500 neliön toimistotilan loppusiivous. Ennakkotilaus tehdään normaalisti pari viikkoa tai kuukausi aikaisemmin työn aloitusta. Sen jälkeen käymme yhdessä pääpiirteittäin läpi halutun työn sisältöä ja sen jälkeen he suorittavat työn sovittuna ajankohtana.”

Kommunikointi on Hälvän mukaan helppoa ja mutkatonta. Mikäli jotain odottamatonta tai ongelmia tulee eteen, saa soittamalla nopeasti apua.

”Olen todella tyytyväinen heidän nopeaan reagointikykyynsä. Saamme nopeasti siivousapua, jos tapahtuu jotain yllättävää. He pystyvät järjestämään omia työkuvioitaan niin, että jos tulee äkillinen siivoustarve niin he pääsevät nopeasti paikalle.”

”Yhteistyö sujuu, kun Sprenger Servicen päässä on oikeanlainen henkilö, eli Elika hoitamassa asioita. Hän ottaa asian aina nopeasti hoitaakseen. Jonkun toisen kanssa asiat eivät välttämättä toimisi näin hyvin”, Hälvä kehuu.

Yhteistyö jatkuu

Kysyttäessä yhteistyöstä saatua hyötyä Nelosille korostuu jälleen nopea reagointi.

”Jos meidän omalta tilaajalta on tullut jotain sanomista jostain asiasta, olemme heidän (Sprenger Servicen) ansiosta pystyneet vastaamaan nopeasti oman tilaajamme vaatimuksiin.”

Yhteistyö tulee jatkumaan tulevaisuudessakin ja Hälvä suosittelee Sprenger Serviceä muillekin. 

”Voin suositella yritystä ihan kaikille kollegoille.”

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, ota yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä lomakkeella

AAA logoBisnode logo

Sprenger Service Oy © 2024