Tyytyväiset asiakkaat, työssä onnistuminen sekä ripeä ja laadukas työote ovat meille tärkeitä.
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Homepölysiivous korkealla ammattitaidolla

Homepölysiivous huolellisesti ja asiantuntevasti kaikille, joilla on tarvetta saada kiinteistö puhtaaksi homeesta.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi päiväkodit, koulut, yritykset ja yksityishenkilöt. Palvelemme Vantaalta käsin Helsinkiä, koko pääkaupunkiseutua ja sen ympäristökuntia, ja tarpeen mukaan voimme tulla kauemmaksikin.

Miksi teettää homepölysiivous?

Homepölysiivous on olennaisen tärkeä osa homevaurioisen kiinteistön kunnostusta, ja se kannattaa pitää mielessä remonttiprojektin alusta lähtien. Oikeaoppisesti toteutettu siivous varmistaa saneerattujen tilojen puhtauden ja parantaa sisäilman laatua.

Kun sisäilmaongelmaisen kiinteistön remontti on valmis, vaurioituneet rakenteet korvattu uusilla ja loppusiivous tehty, on homepölysiivouksen aika. Se on tarkkaa työtä, jossa kiinteistön kaikki pinnat ja mahdollinen irtaimisto puhdistetaan homeitiöistä.

Siivouksessa liikutaan likaisesta puhtaaseen päin varoen siirtelemästä homepölyä tilojen välillä. Siivoojat käyttävät työskennellessään kertakäyttöisiä suojia, jotta työ olisi turvallista.

Homepölysiivous

Meillä on homepölysiivoukseen oikeat aineet ja menetelmät

Pysyvään lopputulokseen tähtäävä homepölysiivous vaatii oikeat työmenetelmät ja oikeat aineet. Hoidamme lakisääteiset siivoukset asiantuntemuksella ja ammattitaidolla, jotta lopputuloksena on homeesta kokonaan vapaa kiinteistö.

Käytämme Toucan Eco-laitteella elektrokemiallisesti aktivoitua vettä. Suolasta ja vedestä ionisoitu liuos on myrkytöntä ja hävittää homeitiöt, bakteerit ja muut mikrobit ekologisesti ja tehokkaasti.

Kiinteistön lopullinen puhtaus varmistetaan ottamalla tiloista näytteet kahden kuukauden jälkeen siivouksesta.

Nopea ja laadukas palvelu on meille kunnia-asia

Siivouspalvelumme vastaavat asiakkaiden tarpeeseen nopeasti: yleensä homepölysiivous voidaan aloittaa noin kahden päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Tyytyväiset asiakkaat ja työssä onnistuminen ovat meille tärkeitä. Olemmekin saaneet runsaasti positiivista palautetta asiakkailtamme hyvästä työn laadusta ja ripeästä työotteestamme. Joskus pystymme toteuttamaan työn jopa arviota nopeammalla aikataululla.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää

Tilaa meiltä ammattitaitoinen homepölysiivous. Kerromme mielellämme lisää tästä palvelusta ja myös muista tarjoamistamme siivouspalveluista, joita ovat esimerkiksi rakennussiivous ja erikoissiivous. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Toimialuettamme on Uusimaa eli Helsinki, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu. Parhaiten meidät saa kiinni soittamalla numeroon +358 40 553 5337. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen elika.sprenger@gmail.com.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, ota yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä lomakkeella

AAA logoBisnode logo

Sprenger Service Oy © 2024