Loppusiivous nopeasti uudiskohteeseen

Meiltä tehokas loppusiivous uudiskohteisiin Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Toteutamme pölyttömyyssiivoukset ja loppusiivoukset esimerkiksi kerrostaloihin, omakotitaloihin, toimistoihin ja hoivakoteihin rakennusurakan jälkeen. Tulemme paikalle nopealla aikataululla!

Loppusiivous yrityksille ja yksityisille

Ammattitaitoinen loppusiivous on tärkeä osa uudiskohteen pölynhallintaa ja viimeistelyä ennen asuntojen luovutusta asumiskäyttöön. Puhtausvaatimukset ovat nykyisin aikaisempaa tarkemmat, joten on tärkeää, että työn toteuttaa kokenut ammattilainen. Sprenger Service hoitaa pölyttömyyssiivouksen ja loppusiivouksen tehokkaasti esimerkiksi kerrostaloissa ja hoivakodeissa. Näin varmistetaan sisäilman puhtaus ja asumisen terveellisyys.

Tilaa loppusiivous hyvissä ajoin ennen urakan valmistumista

  • Pyydä tarjous sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella
  • Isompiin kohteisiin tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen, muissa tapauksissa tarvitsemme tiedon huoneistojen lukumäärästä ja neliöistä
  • Saat tarjouksen sähköisesti
  • Pölyttömyyssiivous ja loppusiivous voidaan yleensä toteuttaa jopa 2-3 päivän kuluttua tarjouksen hyväksymisestä, mutta suosittelemme tilaamaan työn hyvissä ajoin
  • Siivous toteutetaan kahdessa osassa: ensin tehdään pölyttömyyssiivous ja rakennuksen valmistuttua loppusiivous

Loppusiivouksen toteuttaminen

Uudisrakennuksen siivous aloitetaan karkealla raivauksella eli siivoamme tilasta kaikki rakennusjätteet pois. Tämän jälkeen toteutamme pölyttömyyssiivouksen, jolla varmistetaan, että kaikki rakennuspölyt ja epäpuhtaudet puhdistetaan tilasta. Seuraavaksi tehdään tarkastus, jolla varmistetaan, että ilmastointikoneet voidaan turvallisesti käynnistää. Kun rakennus on täysin valmis, toteutamme vielä loppusiivouksen, jotta rakennus on valmis luovutettavaksi.

Miksi Sprenger Service?

Olemme haastavien siivousten ammattilainen, joten tunnemme oikeat menetelmät ja välineet pölyttömyys- ja loppusiivousten oikeaoppiseen toteuttamiseen. Toimimme laajasti Helsingin, Vantaan ja pääkaupunkiseudun alueella, ja pääsemme paikalle nopealla aikataululla. Olemme joustava ja luotettava kumppani, jonka kanssa yhteistyö toimii sujuvasti.

Toteutamme myös remonttisiivoukset esimerkiksi pintaremontin jälkeen. Meiltä saat myös homepölysiivoukset ja erikoissiivoukset. Tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä. Etsimme mielellämme tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, ota yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä lomakkeella

AAA logoBisnode logo

Sprenger Service Oy © 2021