Loppusiivous nopeasti uudiskohteeseen

Loppusiivous uudiskohteisiin Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Loppusiivous on tärkeä toimenpide, joka viimeistelee rakennetun asunnon luovutuskäyttöön. Sprenger Service Oy toteuttaa laadukkaat pölyttömyyssiivoukset ja loppusiivoukset esimerkiksi kerrostaloihin, omakotitaloihin, toimistoihin ja hoivakoteihin rakennusurakan jälkeen. Tulemme tarvittaessa paikalle nopealla aikataululla!

Loppusiivous yrityksille ja yksityisille

Ammattitaitoinen loppusiivous on tärkeä osa uudiskohteen pölynhallintaa ja viimeistelyä ennen asuntojen luovutusta asumiskäyttöön. Puhtausvaatimukset ovat nykyisin aikaisempaa tarkemmat, joten on tärkeää, että työn toteuttaa kokenut ja asiansa osaava siivousalan ammattilainen. Silloin voidaan varmistua lopputuloksen laadusta.

Loppusiivouksen hyödyt

  • Antaa siistin ensivaikutelman
  • Turvallisuus, koska naulat ja muu mahdollinen rakennusjäte huolehditaan pois
  • Parempi ilmanlaatu, kun asukkaat muuttavat asuntoon
  • Ilmastointilaitteet eivät rasitu liiasta pölystä

Kun valitset työhön Sprenger Service Oy:n, voit olla varma hyvästä loppusiivouksen tuloksesta. Me emme tingi koskaan työnjäljestä tai puhtaudesta, vaan panostamme aina ensiluokkaiseen siisteyteen niin pienissä kuin isommissakin siivous- tai rakennuskohteissa.

Sprenger Service Oy hoitaa pölyttömyyssiivouksen ja loppusiivouksen tehokkaasti esimerkiksi kerrostaloissa ja hoivakodeissa. Näin varmistetaan sisäilman puhtaus ja asumisen terveellisyys.

Tilaa loppusiivous hyvissä ajoin ennen urakan valmistumista

  • Pyydä tarjous sähköpostilla tai lomakkeella
  • Isompiin kohteisiin tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen. Muissa tapauksissa tarvitsemme tiedon huoneistojen lukumäärästä ja neliöistä
  • Saat tarjouksen sähköisesti
  • Pölyttömyyssiivous ja loppusiivous voidaan yleensä toteuttaa jopa 2-3 päivän kuluttua tarjouksen hyväksymisestä, mutta suosittelemme tilaamaan työn hyvissä ajoin
  • Siivous toteutetaan kahdessa osassa: ensin tehdään pölyttömyyssiivous ja rakennuksen valmistuttua loppusiivous

Loppusiivouksen toteuttaminen

Uudisrakennuksen loppusiivous aloitetaan karkealla raivauksella eli siivoamme tilasta kaikki rakennusjätteet pois. Tämän jälkeen toteutamme pölyttömyyssiivouksen, jolla puhdistamme tilasta kaiken rakennuspölyn ja epäpuhtaudet. Seuraavaksi teemme varmistustarkastuksen, jotta ilmastointikoneet voidaan käynnistää turvallisesti.

Tällä tavalla ilmastointilaitteet eivät joudu suurelle rasitukselle heti rakennuksen valmistuttua. Samalla varmistutaan siitä, että suodattimet eivät tukkiudu rakennuspölystä. Loppusiivouksella onkin siis positiivisia vaikutuksia uusien asukkaiden terveyteen mutta myös ilmastointilaitteiden käyttöön.

Ole yhteydessä Sprenger Serviceen jo hyvissä ajoin, kun rakennus on valmistumassa. Meillä on loppusiivoukseen tarvittavat välineet ja puhdistusaineet. Kun rakennus on täysin valmis, toteutamme täydellisen loppusiivouksen, jotta rakennus on valmis luovutettavaksi.

Miksi Sprenger Service?

Olemme haastavien loppusiivousten kokenut ammattilainen, joten tunnemme oikeat menetelmät ja välineet pölyttömyys- ja loppusiivousten oikeaoppiseen toteuttamiseen. Toimimme laajasti Helsingin, Vantaan, Espoon, Järvenpään sekä koko pääkaupunkiseudun alueella. Olemme varsin joustava toimija joten pääsemme tarvittaessa paikalle myös nopealla aikataululla. Olemme joustava ja luotettava kumppani, jonka kanssa yhteistyö toimii sujuvasti.

Toteutamme myös remonttisiivoukset esimerkiksi pintaremontin jälkeen. Meiltä saat myös homepölysiivoukset ja erikoissiivoukset.

Kun kohteesi loppusiivous tarvitsee osaavaa tekijää, käänny meidän puoleemme ja kerro miten voisimme palvella juuri sinua. Räätälöidään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva siivouspaketti, ja kaiken muun voit jättää meidän kokeneiden ammattilaistemme huoleksi.

Tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä. Etsimme mielellämme tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, ota yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä lomakkeella

AAA logoBisnode logo

Sprenger Service Oy © 2024