Kotisiivous luotettavasti ja asiakkaan tarpeiden mukaan
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kotisiivous Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Puhdas, siisti ja raikas koti on varmasti kaikkien toive. Aina siivoamiseen ei itse kuitenkaan pysty, ehdi tai jaksa panostaa. Silloin on hyvä etsiä osaava tekijä työlle. Sprenger Service Oy tarjoaa kotisiivousta pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla sekä asiakaslähtöisesti Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko muun pääkaupunkiseudun alueella.

Palvelemme kaikkia siivousta tarvitsevia tahoja. Ota siis yhteyttä meihin puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta, kun haluat kotisi puhtaaksi ja siistiksi vaivattomasti.

Ammattilainen auttaa kotisiivouksessa

Kodin ylläpitosiivous on luonteeltaan säännöllisesti jatkuva siivous, esimerkiksi viikkosiivous. Ylläpitosiivouksesta voidaan laatia myös pidempikestoinen sopimussiivous, joka varmistaa kotisi siisteyden ja puhtauden jatkuvasti. Kun luotettavat asiantuntijat huolehtivat siivouksesta, lopputuloksesta tulee erinomainen. Voimme räätälöidä juuri sinulle parhaiten sopivan siivouspaketin tarvittavine toimenpiteineen.

Koska siivousalan asiantuntijoillamme on pitkän ajan kokemusta lian poistamisesta, osaavat he käyttää juuri oikeita menetelmiä kunkin tahra- ja likatyypin puhdistamiseksi. Niin ikään tärkeää on tunnistaa myös pintamateriaali lian alta, jotta pintaan ei aiheudu minkäänlaisia kosteudesta tai hankaamisesta syntyviä vahinkoja. Myös sopivalla puhdistusaineella ja sen määrällä on väliä.

Käytämme siivouksissa ympäristöystävällisiä ja luonnollisia pesuaineita, ilman kemikaaleja. Meillä on käytössä myös hajuton vaihtoehto allergiasta kärsiville asiakkaille.

Kotisiivoukseen voi kuulua

  • Pölyjen pyyhkiminen
  • Pintojen puhdistukset
  • Imurointi
  • Keittiön siivous
  • WC:n pesu
  • Kylpyhuoneen ja saunatilojen pesu
  • Ikkunoiden pesu
  • Petivaatteiden vaihdot
  • Mattojen tamppaukset

Kotisiivous räätälöidysti tarpeen mukaan

Meille asiakas on tärkein ja siksi panostamme ystävälliseen asiakaspalveluun, joustavuuteen, tehokkuuteen ja erinomaiseen työn jälkeen.

Kotisiivous, niin kuin kaikki muutkin siivouspalvelumme, on räätälöitävissä jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Joka päivä toistuva siivous, viikkosiivous tai kuukausittainen siivous – säännöllisyys voidaan määritellä sen mukaan, millaista puhtaustasoa, raikkautta ja hygieniaa siivottavat tilat vaativat. Ylläpitosiivous ja perussiivous kuuluvat kumpainenkin sopimussiivouksen pariin, tarkemmat yksityiskohdat ja toistuvuus kuitenkin määritellään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen voit jättää kotisi tai liiketilasi puhtaudesta huolehtimisen meidän vastuullemme ja voit itse käyttää aikaasi muuhunkin kuin imurin tai mopin varressa huhkimiseen hiki hatussa.

Tilaa kotisiivous arjen avuksi

Tarjoamme luotettavaa, laadukasta ja asiakaslähtöistä kotisiivousta koko pääkaupunkiseudun alueella. Kun tarvitset kerta- tai jatkuvampaa siivousta kotiisi, käänny meidän puoleemme niin laitetaan paikat kuntoon nopeasti ja tehokkaasti.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, ota yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä lomakkeella

AAA logoBisnode logo

Sprenger Service Oy © 2024