”Vakuutuin heti heidän toiminnastaan. Homma hoidettiin hienosti alusta loppuun ja tehtiin se mitä luvattiin."
Kysy lisää siivouspalveluista

Erikoissiivoukset luotettavasti ja nopeasti

Tilatkuntoon Oy:n Jani Pappila on käyttänyt jo useamman vuoden Sprenger Service Oy:tä erikoissiivouksissa, sekä aiemman työnantajan leivissä että nykyisen yrityksensä kanssa. Tilatkuntoon Oy:ssä ollaan erittäin tyytyväisiä vaativien siivouksien laatuun, nopeaan reagointiin ja palvelun sujuvuuteen sekä luotettavuuteen.

Haastavampien kohteiden siivousta

Tilatkuntoon Oy toimii myös haastavammissa huumeyksiköissä, joista saattaa löytyä asukkaan jäljiltä kaikkea mahdollista likaisista neuloista lähtien, tai asunnossa on rikottu kaikki mahdollinen irtaimisto.

”Asukas on saattanut myös menehtyä ja asunto voi olla olosuhteista riippuen hirveässä kunnossa. Asunnossa saattaa olla päihde-elämän tuomien ongelmien lisäksi myös esimerkiksi asunto täynnä tavaraa jota on haalittu sinne vuosien ajan”, sanoo projektipäällikkö Jani Pappila.

Kun tämän kaltaiseen kohteeseen tulee rakennustöitä, pitää asunto tyhjentää kaikesta ylimääräisestä, jonka jälkeen tehdään siivous jonka yhteydessä paikat puhdistetaan myös esimerkiksi mahdollisista huumeneuloista.

Pappila kertoo löytäneensä Sprenger Servicen suosituksen kautta ja hän päätti kokeilla siivousta vaativampaan kohteeseen.

”Vakuutuin heti heidän toiminnastaan. Homma hoidettiin hienosti alusta loppuun ja tehtiin se mitä luvattiin. Eikä ollut mitään ongelmaa.”

Kaikki viestinnästä lähtien toimii hienosti

Kommunikaatio hoidetaan pääasiassa puheluiden ja Whatsapp-viestien kautta. Ja tavoitettavuus on Pappilan mukaan erinomainen.

”Viestintä toimii tosi hyvin, varsinkin Elikan saa aina kiinni. Jos on hätä kuten esimerkiksi palovahinko, Elika vastaa puhelimeen yölläkin. Itse asiassa soitin tänään yhdestä rakennussiivouksesta ja kysyin siivoojaa tälle viikolle. Ensin tuli vastaus, ettei välttämättä onnistu, kun työlista on täysi. Elika lupasi selvittää asian ja soittaa takaisin. Hän soitti 10 min päästä takaisin ja sanoi, että tunnin päästä olisi siivooja siellä kohteessa jotta saadaan luovutettua kohde. Sain siis luovutettua kohteen ajoissa enkä saanut huutoja omalta asiakkaaltani”, Pappila nauraa.

Viestinnän lisäksi kaikki muukin toimii Sprenger Servicellä. Yrityksen nopeus ja luotettavuus toiminnassa ovat asioita joihin Pappila on ollut erityisen tyytyväinen.

”Eikä heillä kukaan koskaan turhia marmattele, vaan hommat hoidetaan”.

Yritysten välistä yhteistyötä on jatkunut jo useamman vuoden ja jatko on itsestäänselvyys.

Entä kenelle yritystä voisi suositella?

”Mä en uskalla suositella kenellekään, jotta he kerkeävät tekemään meille jatkossakin töitä”, Pappila naureskelee.

”Vakavasti puhuen, voin ja olen suositellutkin yritystä toisille, kun on tarvetta siivoustyölle. Rakennussiivouksien lisäksi he tekevät myös kotisiivouksia. Olen joskus siitäkin maininnut, että jos haluaa kotiinsa siivousta, kannattaa soittaa Elikalle.”

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, ota yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä lomakkeella

AAA logoBisnode logo

Sprenger Service Oy © 2024