Erikoissiivous nopeasti ja ammattitaitoisesti.
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Erikoissiivous ongelmallisiin kohteisiin

Tilaa erikoissiivous haastavien siivouksien ammattilaiselta, jolle yksikään kohde ei ole liian vaativa. Meillä on kokemusta haastavimmistakin siivouksista, vankka ammattitaito ja oikeat välineet.

Perinteisten siivouspalveluiden, kuten vahausten, peruspesujen ja ikkunoiden pesujen lisäksi palveluihimme kuuluvat erikoissiivoukset, kuten tulipalo- ja nokisiivoukset sekä viemärijälkiset desifioinnit. Puhdistamme ammattitaidolla kaikki ongelmalliset kohteet, joihin eivät kotikonstit tepsi.

Tilaa erikoissiivous ammattilaiselta! Toimimme Helsingissä, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Sprenger Service voi toteuttaa suurempia töitä myös alueen ulkopuolella, kuten Hämeenlinnassa.

Tulipalosiivous

Noki- eli tulipalosiivous on haastava erikoissiivous, joka tehdään nopealla aikataululla eli noin 1-2 päivän kuluessa Uudenmaan alueella. Siivoamme kaikki kohteet kouluista omakotitaloihin. Siivouksen tarkoituksena on saada palon haju lähtemään ja pinnat puhdistettua, jotta remontti tai korjaustyöt voidaan toteuttaa. Ennen erikoissiivousta esimerkiksi maalit eivät tartu pinnoille.

Palon jälkiä ei kannata eikä voikaan puhdistaa itse, sillä pesuaineet ja välineet on valittava tarkasti kohteen vaatimusten mukaan. Jos erikoissiivouksessa käytetään väärää menetelmää, tilanne voi jopa pahentua. Yleensä käytämme nokisientä, imuria tai suoritamme märkäpesun, tilanteesta riippuen.

Kosketuspintojen desinfioinnit

Toteutamme myös kosketuspintojen desinfiointeja esimerkiksi hoivakodeissa ja toimistoissa. Desinfioimme kaikki kosketuspinnat ovenkahvoista tuoleihin sovitun aikataulun mukaan, esimerkiksi kerran päivässä tai muutaman kerran viikossa. Tämän erikoissiivouksen tarve on korostunut entisestään korona-pandemian aikana. Käytämme vain tehokkainta desinfiointiainetta.

Vahaus suojaa lattiaa

Yksi suosituimmista erikoissiivous on lattian vahaus. Teemme myös lattioiden vahauksia pääkaupunkiseudun alueella. Säännöllisella vahauksella lattia pysyy hyvänä jopa 50 vuotta, kun muussa tapauksessa lattian uusimisväli voi olla vain 5 vuotta. Vahaus kannattaa uusia muutaman vuoden välein.

Vahaus estää lattiaa keräämästä likaa, joten se on helppo pitää puhtaana. Meillä on oikeat vahat ja menetelmät kivi-, laatta- ja linoleumilattioille. Poistamme aina edellisen vahan ennen uuden levittämistä.

Tilaa erikoissiivous meiltä

Tilaa meiltä ammattitaitoinen erikoissiivous. Työ suoritetaan yleensä yksittäisenä toimeksiantona, ja pystymme reagoimaan pyyntöihin nopeallakin aikataululla. Toimeksiannot vaativat useimmiten vahvaa ammattitaitoa, oikeita menetelmiä, välineitä ja aineita. Kannattaa siis jättää erikoissiivous kokeneelle ammattilaiselle.

Oli kyseessä mikä tahansa tarkkaa puhdistusta vaativa kohde, ota meihin yhteyttä. Kerro tarpeestasi, niin mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva ratkaisu. Erikoissiivouksen lisäksi tarjoamme myös muita siivouspalveluita, kuten rakennussiivous ja homepölysiivous. Ota rohkeasti yhteyttä!

Toimialuettamme on Uusimaa eli Helsinki, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu. Tavoitat meidät parhaiten soittamalla numeroon +358 40 553 5337 tai sähköpostitse elika.sprenger@gmail.com. Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, jos sinulla on harkinnassa erikoissiivous.
  TiedusteluTarjouspyyntöPalaute

  Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota:
  SähköpostitseTekstiviestitse

  Kiinnostuitko palveluistamme?

  Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, ota yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

  Ota yhteyttä lomakkeella

  AAA logoBisnode logo

  Sprenger Service Oy © 2022