Remonttisiivous nopeasti Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Sprenger Service Oy:ltä saat ammattitaitoisen remonttisiivouksen, pitkällä kokemuksella Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko muun pääkaupunkiseudun alueella. Pääsääntöisesti toteutamme remonttisiivouksia yrityksille, mutta teemme mielellämme toki siivouksia myös yksityiskodeissa.

Toteutamme siivouksen nopealla aikataululla remontin jälkeen, jotta kohde voidaan luovuttaa tilaajalle aina siistissä ja muutenkin erinomaisessa kunnossa. Pyydä tarjousta meiltä remonttisiivouksesta näppärästi lomakkeella, niin saat vastauksen jo heti  seuraavana päivänä.

Remonttisiivous yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin

Remonttisiivous toteutetaan kerrostalon, tai jonkin muun kiinteistön pintaremontin tai laajemman saneerauksen jälkeen. Ensin siivoamme remonttijätteet ja irtotavarat pois. Tämän jälkeen puhdistamme tilan kattavasti ja perusteellisesti. Siivoamme tarkalla jäljellä myös kaikki kiinteät kalusteet sekä mahdolliset irtokalusteet. Palvelemme remonttisiivouksien osalta sekä yrityksiä että yksityisiä kuluttajia.

Käytämme puhdistustöissä ainoastaan allergia- ja ympäristöystävällisiä pesuaineita, jotta tila on turvallinen ja terveellinen käyttää. Puhdas ympäristö ja hengitysilma ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita ja siksi niistä asioista kannattaa huolehtia. Remonttisiivous sisältää aina perussiivouksen, pintojen pyyhinnän ja ilman puhdistuksen.

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset remonttisiivousta Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla. Nopein tapa saada meihin yhteys on soittaa numeroon +358 40 553 5337. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen elika.sprenger@gmail.com

Kolme syystä valita Sprenger Service

1. Nopeasti paikalle

Me reagoimme jokaiseen pyyntöön heti. Pääsemme aloittamaan remonttisiivouksen tai muut siivoustyöt jopa muutamassa päivässä. Reagoimme myös erityisen kiireellisiin tapauksiin tilanteen mukaan!

2. Laadukas työnjälki

Vahva ammattitaito ja pitkä kokemus haastavistakin remonttisiivouksen kohteista sekä tarkkaan valitut pesuvälineet ja -aineet takaavat laadukkaan lopputuloksen. Me liputamme turvallisen ja terveellisen asumisen, työskentelyn sekä elämisen puolesta.

3. Joustavuus

Olemme tottuneet toimimaan monenlaisissa ympäristöissä, kuten rakennustyömailla ja remonttikohteissa, joten työskentely kanssamme on vaivatonta ja mutkatonta. Remonttisiivous tehdään aina räätälöidysti asiakkaan omilla ehdoilla sekä mahdollisimman joustavasti ja luotettavan varmasti.

Laadukas ja luotettava siivouspalvelu pääkaupunkiseudulla

Liikumme joustavasti Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko muun pääkaupunkiseudun alueella. Toteutamme remonttisiivoukset siten, että siitä on tilaajalle mahdollisimman vähän vaivaa. Työ tehdään tehokkaasti ja huolellisesti, aina asiakkaan omien toiveiden mukaan.

Jos etsit ammattitaitoista siivouskumppania, jätä meille tarjouspyyntö sähköpostilla tai lomakkeella. Reagoimme pyyntöösi pian ja saat tarjouksen sähköisesti. Mikäli sinulla on kiireellinen tarve remonttisiivoukselle tai erityisen haastava kohde, soita +358 40 553 5337 ja kerro tarpeestasi. Me löydämme kyllä tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, ota yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä lomakkeella

AAA logoBisnode logo

Sprenger Service Oy © 2022