Remonttisiivous

Meiltä ammattitaitoinen remonttisiivous Helsingin, Espoon ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Toteutamme siivouksen nopealla aikataululla remontin jälkeen, jotta kohde voidaan luovuttaa tilaajalle erinomaisessa kunnossa. Pyydä tarjous lomakkeella, niin saat vastauksen seuraavana päivänä.

Remonttisiivous yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin

Remonttisiivous toteutetaan kerrostalon tai muun kiinteistön pintaremontin tai laajemman saneerauksen jälkeen. Ensin siivoamme remonttijätteet ja irtotavarat pois, jonka sen jälkeen puhdistamme tilan perusteellisesti. Siivoamme tarkalla jäljellä myös kiinteät kalusteet ja mahdolliset irtokalusteet. Pääasiallisesti toteutamme remonttisiivouksia yrityksille, mutta teemme mielellämme siivouksia myös yksityiskodeissa.

Käytämme remonttisiivouksissa vain allergiaystävällisiä pesuaineita, jotta tila on turvallinen ja terveellinen käyttää. Puhdas ympäristö ja hengitysilma ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Remonttisiivous sisältää perussiivouksen, pintojen pyyhinnän ja ilman puhdistuksen.

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset remonttisiivousta Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla. Nopein tapa saada meihin yhteys on soittaa numeroon +358 40 553 5337. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen elika.sprenger@gmail.com

Kolme syystä valita Sprenger Service

1. Nopeasti paikalle

Me reagoimme jokaiseen pyyntöön heti. Pääsemme aloittamaan remonttisiivouksen tai muut siivoustyöt jopa muutamassa päivässä. Reagoimme myös erityisen kiireellisiin tapauksiin tilanteen mukaan!

2. Laadukas työnjälki

Vahva ammattitaito, kokemus haastavistakin remonttisiivouksen kohteista sekä tarkkaan valitut pesuvälineet ja -aineet takaavat laadukkaan lopputuloksen. Me liputamme turvallisen ja terveellisen asumisen, työskentelyn ja elämisen puolesta.

3. Joustavuus

Olemme tottuneet toimimaan monenlaisissa ympäristöissä, kuten rakennustyömailla ja remonttikohteissa, joten työskentely on kanssamme vaivatonta. Työ tehdään aina asiakkaan ehdoilla, joustavasti ja luotettavasti.

Remonttisiivouspalvelu pääkaupunkiseudulla

Liikumme joustavasti Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Toteutamme remonttisiivoukset siten, että siitä on tilaajalle mahdollisimman vähän vaivaa. Työ tehdään tehokkaasti ja huolellisesti, asiakkaan toiveiden mukaan.

Jos etsit ammattitaitoista siivouskumppania, jätä meille tarjouspyyntö sähköpostilla tai lomakkeella. Reagoimme pyyntöösi pian ja saat tarjouksen sähköisesti. Mikäli sinulla on kiireellinen tarve tai erityisen haastava kohde, soita +358 40 553 5337 ja kerro tarpeestasi. Me löydämme kyllä tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, ota yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä lomakkeella

AAA logoBisnode logo

Sprenger Service Oy © 2022