Remonttisiivous nopeasti Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Remonttisiivous Sprenger Service Oy:ltä ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella Helsingin, Espoon, Vantaan sekä koko muun pääkaupunkiseudun alueella! Pääsääntöisesti toteutamme remonttisiivouksia yrityksille, mutta teemme mielellämme toki siivouksia myös yksityiskodeissa.

Toteutamme remonttisiivouksen nopealla aikataululla saneerauksen jälkeen, jotta kohde voidaan luovuttaa tilaajalle aina siistissä ja muutenkin erinomaisessa kunnossa. Pyydä tarjousta meiltä remonttisiivouksesta näppärästi lomakkeella, niin saat vastauksen jo heti seuraavana päivänä.

Miksi remonttisiivous on tärkeä toimenpide?

Remonttisiivous tehdään yleensä suuren remontin tai saneerauksen jälkeen. Yleisiä remonttisiivouksen kohteita ovat muun muassa kerrostalot, liiketilat ja julkiset rakennukset. Teemme siivouksia kuitenkin myös yksityishenkilöille, esimerkiksi omakotitaloihin.

Remonttisiivous on tärkeä toimenpide saneerauksen valmistumisen jälkeen, koska ilmassa ja rakennuksen lattioilla voi olla paljon remontoinnista aiheutunutta pölyä. Sisäilman puhtaus paranee, kun juuri saneerattu tila siivotaan perusteellisesti. Tällä tavalla kerrostalon asukkaat tai liiketilojen työntekijät ja asiakkaat eivät altistu pölylle. Remonttisiivous siis lisää viihtyisyyttä juuri valmistunessa tilassa.

Remonttisiivouksen hyödyt

  • Puhtaampi ilma
  • Rakennuksen käyttäjät saavat puhtaan ensivaikutelman
  • Turvallisuus
  • Viihtyisyys paranee
  • Puhtaat tilat käyttöön heti remontin jälkeen

Hengitysilman puhtaus on erityisen tärkeää, koska sillä on terveydellisiä vaikutuksia ihmisten arjessa. Remonttisiivouksen avulla pölyt ja muut epäpuhtaudet saadaan siivottua pois rakennuksesta. Muuten remontoinnista syntynyt pöly saattaa pysyä saneeratuissa tiloissa pitkäänkin.

Remonttisiivous yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin

Remonttisiivous toteutetaan kerrostalon, tai jonkin muun kiinteistön pintaremontin tai laajemman saneerauksen jälkeen. Ensin siivoamme remonttijätteet ja irtotavarat pois. Tämän jälkeen puhdistamme tilan kattavasti ja perusteellisesti. Siivoamme tarkalla jäljellä myös kaikki kiinteät kalusteet sekä mahdolliset irtokalusteet. Palvelemme remonttisiivouksien osalta sekä yrityksiä että yksityisiä kuluttajia.

Käytämme puhdistustöissä ainoastaan allergia- ja ympäristöystävällisiä pesuaineita, jotta tila on turvallinen ja terveellinen käyttää. Puhdas ympäristö ja hengitysilma ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita ja siksi niistä asioista kannattaa huolehtia. Remonttisiivous sisältää aina perussiivouksen, pintojen pyyhinnän ja ilman puhdistuksen.

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset remonttisiivousta Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla. Nopein tapa saada meihin yhteys on soittaa numeroon +358 40 553 5337. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen elika.sprenger@gmail.com

Kolme syytä valita Sprenger Service

1. Nopeasti paikalle

Me reagoimme jokaiseen pyyntöön heti. Pääsemme aloittamaan remonttisiivouksen tai muut siivoustyöt jopa muutamassa päivässä. Reagoimme myös erityisen kiireellisiin tapauksiin tilanteen mukaan!

2. Laadukas työnjälki

Vahva ammattitaito ja pitkä kokemus haastavistakin remonttisiivouksen kohteista sekä tarkkaan valitut pesuvälineet ja -aineet takaavat laadukkaan lopputuloksen. Me liputamme turvallisen ja terveellisen asumisen, työskentelyn sekä elämisen puolesta.

3. Joustava remonttisiivous

Olemme tottuneet toimimaan monenlaisissa ympäristöissä, kuten rakennustyömailla ja remonttikohteissa, joten työskentely kanssamme on vaivatonta ja mutkatonta. Remonttisiivous tehdään aina räätälöidysti asiakkaan omilla ehdoilla sekä mahdollisimman joustavasti ja luotettavan varmasti.

Remonttisiivous laadukkaasti ja luotettavasti pääkaupunkiseudulla

Liikumme joustavasti Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko muun pääkaupunkiseudun alueella. Toteutamme remonttisiivouksen siten, että siitä on tilaajalle mahdollisimman vähän vaivaa. Työ tehdään tehokkaasti ja huolellisesti, aina asiakkaan omien toiveiden mukaan.

Jos etsit ammattitaitoista siivouskumppania, jätä meille tarjouspyyntö sähköpostilla tai lomakkeella. Reagoimme pyyntöösi pian ja saat tarjouksen sähköisesti. Mikäli sinulla on kiireellinen tarve remonttisiivoukselle tai erityisen haastava kohde, soita +358 40 553 5337 ja kerro tarpeestasi. Me löydämme kyllä tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, ota yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä lomakkeella

AAA logoBisnode logo

Sprenger Service Oy © 2024