"Sprenger Serviceä suosittelen muillekin rakennusliikkeille, sillä he ovat selvinneet hyvin hommistaan."
Kysy lisää siivouspalveluista

Joustavaa ja luotettavaa rakennussiivousta

Pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella toimiva korjausrakentamiseen erikoistunut NHK Rakennus Oy on ollut Sprenger Service Oy:n asiakkaana vuoden päivät. NHK Rakennus Oy on ollut varsin tyytyväinen Sprenger Service Oy:n työhön ja ennen kaikkea yrityksen hyvään joustavuuteen ja reagointikykyyn muuttuvien tilanteiden edessä.

Ensikontakti vastaavan kautta

Ensimmäisen kerran NHK Rakennus käytti Sprenger Servicen palveluja, kun konttorimuutostyön jälkeen tarvittiin loppusiivouksen tekijää.

”Yritys valikoitui meidän työmaavastaavan kautta. Heti perään tuli toinen työ, kun toisella työmaalla tuli vähän kiirettä ja soiteltiin heille, jos heiltä löytyisi kiireapua meille ja he tulivat tekemään siivouksen myös sinne”, työpäällikkö Tommi Salmela sanoo.

Suunnitelmallista siivousta sekä kiirehommaa

Yleensä NHK Rakennus Oy ottaa isompaa siivousliikettä hommiin vasta projektien viimeisessä vaiheessa loppusiivouksien muodossa. Salmelan mukaan näissä suunnitelluissa siivoustöissä ollaan yhteyksissä siivousliikkeeseen tarjouspyynnön muodossa noin 1-2 kk:ta ennen työmaan luovutusta. Työkohdekäynnin jälkeen siivousliikkeet tekevät tarjoukset jonka jälkeen saatuja tarjouksia vertaillaan keskenään ja tehdään päätös siivouksen tekijästä.

”Toki saattaa tulla esimerkiksi tilanne, jossa joku tila pitää saada äkkiä siivottua, kun on käynyt joku vahinko tai jotain vastaavaa. Tällaisissa tapauksissa soitellaan läpi yhteistyökumppanit ja yritetään saada joku tekemään nopean siivouksen. Siivouskeikat vaihtelevat paljon, välillä on sellaista tulipalon sammuttamista ja välillä ihan suunniteltu homma”, Salmela nauraa.

Joustoa löytyy

Viestintä Sprenger Servicen kanssa toimii Tommi Salmelan mielestä hyvin. Pääasiassa viestit kulkevat sähköpostitse, mutta kiireellisissä asioissa, kuten lisäväen pestaamiseen töihin, on puhelin luonnollisesti paras keino tavoittamiseen.

Joustavuus ja reagointikyky ovat asiat jotka nousevat Salmelan puheissa esiin Sprenger Servicestä puhuttaessa.

”Kun lisäväen tarvetta on ollut, he ovat pystyneet nopeasti reagoimaan siihen. Lisäksi esimerkiksi viimeisimmässä työmaakohteessa Aleksilla heiltä töissä olleet olivat erittäin joustavia. Heille kävivät kaikki nopeasti tulleet muutokset suunnitelmiin, eikä kukaan heistä nikotellut missään vaiheessa.”

”Kyllä me jatkossakin laitetaan tarjouspyyntöjä heille. Sprenger Serviceä suosittelen muillekin rakennusliikkeille, sillä he ovat selvinneet hyvin hommistaan”, sanoo työpäällikkö Salmela.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, ota yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä lomakkeella

AAA logoBisnode logo

Sprenger Service Oy © 2024