Lattian vahaus

Lattian vahaus Helsinki & pääkaupunkiseutu – lattian vahaus suojaa lattiaa ja pidentää sen elinikää merkittävästi. Liikumme joustavasti Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella ja toteutamme vahaukset ammattitaidolla. Tunnemme lattiamateriaalit ja tiedämme, kuinka niitä kuuluu hoitaa. Ota yhteyttä!

Miksi lattian vahaus on tärkeää?

Lattian vahauksen tärkeyden huomaa vasta, kun vahaamatta jättäminen aiheuttaa ongelmia. Alla muutamia tärkeimpiä huomioita vahauksen tärkeydestä.

Säännöllinen vahaus pidentää lattian elinikää ja säästää rahaa

Jos lattia vahataan säännöllisesti, se voi kestää hyvänä jopa 50 vuotta. Jos vahausta ei tehdä, lattian voi joutua uusimaan jopa viiden vuoden välein. Oikealla huollolla säästää siis rahaa ja pitää tilat huolitellun näköisinä.

Vahattu lattia on helppo puhdistaa

Vahattu lattia ei kerää likaa ja se on helppo pitää puhtaana. Lattian vahaus kannattaa uusia 2-3 vuoden välein. Vanha vahakerros täytyy poistaa ennen uuden levittämistä. Me poistamme aina vanhan kerroksen, jotta lattiasta tulee siisti eikä vahakerroksia kerry montaa päällekäin.

Uudista kulunut lattia vahauksella

Jos lattia on päässyt kulumaan, vahauksella sille saadaan uusi, siisti pinta. Pystymme toteuttamaan vahauksen kaikille lattiapinnoille, kuten kivipinnalle, linoleumille ja pvc-pinnalle.

Näin lattian vahaus etenee kanssamme

  • Ota yhteyttä sähköpostilla tai lomakkeella
  • Teemme tarjouksen lattiamateriaalin ja neliöiden perusteella ja toimitamme sen sähköisesti
  • Pääsemme paikan päälle suorittamaan lattian vahauksen yleensä 2-3 päivässä
  • Vahaukseen on hyvä varata noin yksi päivä
  • Valitsemme mattavahan, puolikiiltävän, kiiltävän tai kivivahan kohteen ja lattiamateriaalin mukaan
  • Poistamme vanhat vahat, pesemme lattian ja levitämme lattian pintaan kaksi uutta vahakerrosta
  • Suosittelemme mahdollisimman vähäistä kulkua tiloissa lattian vahauksen aikana

Lattian vahaukset Helsingin & pääkaupunkiseudun yrityksille, taloyhtiöille ja yksityishenkilöille

Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla toimivat taloyhtiöt ja yritykset. Toteutamme esimerkiksi kerrostalojen rappukäytävien sekä yritysten hallien ja toimistotilojen vahauksia. Palvelemme myös yksityishenkilöitä.

Olemme haastavien siivousten ammattilainen, joten toimimme ammattitaitoisesti kaikissa kohteissa. Työmme jälki on ensiluokkaista ja valitsemme jokaiseen kohteeseen sopivat työvälineet ja pesuaineet. Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja tarpeita etsien yhdessä parhaan ratkaisun.

Jätä meille tarjouspyyntö lattian vahauksesta tai muusta palvelustamme, niin palaamme sinulle vuorokauden kuluessa.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, ota yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä lomakkeella

AAA logoBisnode logo

Sprenger Service Oy © 2024